Cutitul!

Useful tool for smart people!
Dangerous tool for stupid people!
(Keep that in mind!)


luni, 22 noiembrie 2010

Bear Grylls Survival Series Ultimate Knife, Serrated Edge

Pentru cei interesati de cutitele utilitare, Bear Grylls vine cu un nou cutit in colaborare cu cei de la Gerber, interesant la el sunt teaca, mie mi s-a parut interesanta prinderea amnarului pe teaca (singurul lucru de vazut daca se poate schimba amnarul cand se termina - pare destul de subire nu cred ca trece de mai mult de 6000 de scaparari), interesant este si piatra de ascutit de pe interiorul tecii... va mai las sa descoperiti si alte inbunatatiri, ca posesor de Gerber - Big Rock Camp Knife (de altfel nota 10 ca cutit utilitar; 3 - pentru cioplit; 6 - ca tais si cat tine taisul), sper ca acest nou cutit de la Gerber sa fie inbunatatit ca material al lamei si utilitatile ei.

Postam niste filmulete de prezentare si inca o info. din cate am vazut si ca pret sta destul de bine undeva pe la 60 de dolari in USA (ceea ce nu ar fi mult undeva 200 - 250 de lei cu transport)

P.S.:
Nu am uitat, am inca doua cutite la care le-am facut manere sa vi le prezint ... sper cat mai curand posibil ...

Sporuri ...

Enjoy ...





3 comentarii:

Micul Mester spunea...

Alta scula pe care o incadrez la categoria - momeala pentru fraieri - lucru comercial de doi bani. Utilizare defectuasa, forma conceputa sa-ti ia ochii,accesorii care n-au ce cauta atasate de cutit.
In rest, fiecare cu preferintele lui.
Insa in ceea ce priveste cutitul, el trebuie sa fie bun de folosit, ... iar ala ca si celalalt cu care il putem vedea in filme nu-i prea bun. Sunt pe piata multe altele care sunt cu adevarat bune.
Baiatul a luat banii ca sa faca reclama si cam atat.
Este doar un alt produs lansat si promovat, pe care probabil foarte multi oameni care nu folosesc cutitul il vor cumpara.

Anonim spunea...

Da intradevar este o alta '' momeala pentru fraieri'' L-am luat din pura curiozitate si mai mult ca sigur va ramane in colectia de cutite de pe raft...

Unknown spunea...

poate si ceva argumente...