Cutitul!

Useful tool for smart people!
Dangerous tool for stupid people!
(Keep that in mind!)


vineri, 15 iulie 2011

Nesimtitilor!!!



Sunt satul, m-am saturat sa merg pe vai la munte si sa vad ramasitele unei civilizatii manelistice, imbuibate de gratare si bere fara a-si mai gasi punga de gunoi inainte de plecare.

Voi acesti nesimtiti care va credeti schmecheri pentru ca aveti masini si puteti merge la un gratar si sa beti bere nu uitati ca cei 7 ani de acasa nu o sa-i mai recuperati niciodata asa ca veti ramane tot timpul niste NESIMTITI!
Sper sa nu va intalnesc la iesirile mele ca o sa aparteti la stirile de la ora 17.00 de pe Protv, batuti sub titlul: "si-a luat bataie ca nu si-a strans gunoiul dupa un gratar si un dement cu protectia mediului s-a enervat" (oricum sper sa nu fiu numai eu dementul sa fie mai multi).

Cat de greu e sa iei o punga de gunoi si sa strangi ... ???

Pentru cei care aveti aceasi parere cu mine cred ca e necesar sa facem ceva ...
O sa postez niste fotografii de pe o vale, pe care am vizitat-o lunea dupa un weekend cu vreme frumoasa, deci perfect pentru gratare, nu cred ca o sa va vina sa credeti ce lasa lumea in urma lor.
Colac peste pupaza primaria satului caruia apartine zona iti ia o taxa de campare de 5 lei, dar nu se chinuie sa stranga nimic.

2 comentarii:

zafiumarian spunea...

toata stima pentru ca iti pasa de mediu

zafiumarian spunea...

toata stima in legatura cu mizeria dupa gratare